Kom ook gratis trainen voor de Kidsrun op 13 april a.s.

De Kinderloopgroep die Renate van Beek-Smit (Yamilé, 4A en Esra) traint, trekt zoveel kids aan dat de groep van enthousiasme bijna uit haar voegen barst. Je bent echter nog steeds welkom om mee te trainen. Zeker nu je de kans hebt om mee te doen aan de beroemde ABN AMRO Kidsrun. Op de speciale datum 13 april 2013 is het parcours op de Coolsingel helemaal voor jou alleen. Een geweldig evenement waar je als kind aan kunt proeven in je kindercarriere. In een gezellige sfeer laat Rotterdam zien hoe gezond en hoe goed haar jongste inwoners zijn. Je kunt 1 km of 2,5 km lopen. En alle toeschouwers juichen je toe. Het is een groot sportfeest. En je wordt beloond met een heuse medaille.
Net als afgelopen jaar kun je ook nu weer onder enthousiaste begeleiding trainen. Want ieder kind kan meedoen aan de Kidsrun. Of je nu een beginner bent of een geoefende sporter die niet stil kan blijven zitten; Je kunt zo instappen in Renate’s Kinderloopgroep op ieder niveau. Je papa of mama brengt je weg. Jij kunt lekker rennen, springen en tikkertje doen. En een uurtje later kun je weer opgehaald worden. Het is ideaal. En het leuke is dat je er gezonder, sterker en sneller van wordt. Sinds 20 maart is er zelfs een extra mogelijkheid bijgekomen. Naast de zaterdagochtend (van 09:45 – 11:00) kun je nu ook op woensdagmiddag trainen (14:30 – 15:30). We starten in het Euromastpark bij de vogeltjes. Alle lessen zijn zelfs helemaal gratis. Je bent niet verplicht om iedere keer te komen. Maar door vaker te trainen kun je meer oefenen met hardlopen en word je er steeds beter in.
Heb je je opgegeven maar kun je een keertje niet? Niet erg, maar geef het uiterlijk dinsdag door. Tot woensdag en/of zaterdag!
Meer informatie? Check www.kinderloopgroep.wordpress.com of mail naar renatevanbeeksmit@hotmail.com