Naast rekenen, taal, kennis van de natuur en andere lesvakken, zijn er op De Vierambacht ook veel activiteiten. Denk aan de Sinterklaasviering, Kerstmarkt, excursies naar Blijdorp of het Rijksmuseum, Sportdag en Suikerfeest. Ouders zijn daarbij onmisbaar! Dus geef nu op waar u bij kunt helpen, via het het ouderhulpformulier (zie link in de zijbalk, of klik door op dit bericht).

Zonder uw hulp kunnen vele activiteiten niet doorgaan. Wij hebben uw hulp dus hard nodig. We gaan ervan uit dat iedere ouder/verzorger zich in ieder geval één keer per jaar opgeeft om te helpen bij de extra activiteiten. Uw kind geniet ervan en is trots als u meehelpt bij een activiteit.

Via deze link  komt u bij een digitaal formulier. Hierop staan de meeste activiteiten waarvoor we uw hulp nodig hebben. U geeft aan waarbij u wilt helpen. Wij zullen u tijdig laten weten waar en wanneer u verwacht wordt.
Wij willen uw reactie graag begin december terug u. Dan kunnen de coach en contactouders de planning voor dit schooljaar maken. Er staan al weer snel diverse activiteiten voor de deur!